Στη διάθεσή σας

Από τα φορτία των εμπορευματοκιβωτίων έως τα φορτία των πλοίων, η αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε το καλύτερο φαγητό στις καλύτερες δυνατές τιμές. Με εκπροσώπους που εδρεύουν στον Καναδά, το Μεξικό και τον Λίβανο. συνεχίζουμε να διαμορφώνουμε και να ενισχύουμε τις σχέσεις μας με τους αγοραστές και τους προμηθευτές παγκοσμίως.


layout styles

τις βιομηχανίες που εξυπηρετούμε

Εξυπηρετούμε πελάτες σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων αλυσίδων τροφίμων, χονδρεμπόρων και εστιατορίων. Εάν ενδιαφέρεστε για την τοποθέτηση μιας μεγάλης παραγγελίας, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για δείγμα εκ των προτέρων: η ικανοποίηση του πελάτη είναι μία από τις κορυφαίες μας προτεραιότητες και θέλουμε οι πελάτες μας να γνωρίζουν ακριβώς τι αγοράζουν.


τα προϊόντα μας

Οι σχέσεις μας με διανομείς, αγρότες και άλλους προμηθευτές μας επιτρέπουν να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων σε διαφορετικές ιδιότητες και μεγέθη. Δείτε τον κατάλογό μας για περισσότερες πληροφορίες.

style switcher

From containers to vessels, our mission is to provide you with the best quality food commodities for the best possible prices. Our relationships with farmers, traders, and transporters allow us to serve our clients with a wide range of products in various grades and sizes. Contact us for inquiries and product samples.

Request a Quotation

Contact Us